Interieurinrichting van grond tot plafond

Meer dan 40 jaar ervaring

Achter Aerts Interieur staat een gemotiveerd team dat zorgt voor de perfecte afwerking en plaatsing van jouw interieur. Met meer dan 40 jaar ervaring op de teller kan je rekenen op onze uitgebreide expertise voor alle aspecten van je interieurinrichting. We streven naar de beste kwaliteit door gebruik te maken van de nieuwste technieken en het beste meubelbeslag.

Een persoonlijke communicatie waarbij de zaakvoerder meedenkt en –werkt én een uitstekende naservice. Daarvoor kom je aankloppen bij Aerts Interieur.

Ons vakmanschap

40 jaar ervaring zorgt voor een zorgeloze samenwerking en kwalitatief maatwerk.

Productie en afwerking op maat

Jouw interieur is je leefruimte. Daarom doen we het graag goed van begin tot eind. Starten doen we met een ontwerp op maat van jouw wensen. In functie van je budget, bekijken we hoe we tot een creatieve oplossing kunnen komen. Alle machinale verwerkingen worden uitgevoerd in ons uitgebreid machinepark. We garanderen de beste kwaliteit door gebruik te maken van de nieuwste technieken en het beste meubelbeslag.

Ten slotte plaatsen we met de grootste precisie je meubelstukken in je interieur. Steek je liever zelf de handen uit de mouwen? Dan maken we de meubels met plezier plaatsklaar.

Kies jij voor kwalitatief maatwerk van Aerts Interieur?

Kies jij voor kwalitatief maatwerk van Aerts Interieur?