Wat doen we?

Al 20 jaar staat Aerts Interieur klaar voor particulieren, aannemers en bedrijven om hun interieur tot leven te laten komen. Stijl spreekt voor zich. Kies daarom voor een inrichting die bij je past.

Onze algemene interieurinrichting gaat van een creatief ontwerp tot de productie en het plaatsen van al je meubelstukken. Steek je graag zelf de handen uit de mouwen? Dan maken we onze meubels plaatsklaar zodat je ze zelf kan plaatsen.

Ook voor een uitgebreid assortiment aan elektrische en sanitaire toestellen kan je bij ons terecht.

Algemene interieurinrichting

Aerts Interieur heeft alles in huis om van jouw huis een stijlvolle thuis te maken. We nemen elke ruimte onder handen van grond tot plafond. Zo leggen we onder andere parket en vinyl vloerbetegeling, maar produceren en plaatsen ook binnendeuren en meubels op maat. Dit kan in verschillende materialen en met verschillende afwerkingen. Hout, solid service, natuursteen of een massieve inox tablet? Verschillende materialen hebben geen geheimen voor ons.

Plaatsen we in je slaapkamer een stijlvolle dressing of laten we jouw living tot leven komen?

Keukens en badkamers

Een moderne en praktische keuken en badkamer zorgen voor dagelijks comfort in huis. We produceren jouw keuken- en badkamermeubels met materialen van de beste kwaliteit én plaatsen ze met de grootste precisie. Naast de meubels, hebben we ook een uitgebreid assortiment aan elektrische en sanitaire toestellen.

Zorgen we voor de totaalinrichting van jouw badkamer? Voor een praktische keuken, hebben we ook een smaakvol recept.

Winkel- en kantoorinrichting

Een winkel of een kantoor moet een speciale sfeer uitstralen. Een inrichting die inspireert, rust brengt en er ook nog eens stijlvol uitziet. Het meubilair van jouw winkel of kantoor genieten ook van een gedetailleerd ontwerp, een perfecte productie en een correcte plaatsing.

Plaatsen we in jouw winkel een praktische kassa, stijlvolle legplanken en kasten of paskamers die precies in jouw interieur passen? Of voorzien we je kantoor van productieve bureaus, overzichtelijke opbergkasten en vergadertafels?

Plaatsklaar maken van meubels

Ben je een particulier of aannemer die zelf graag de handen uit de mouwen steekt? We maken jouw meubels plaatsklaar zodat je ze eigenhandig kan plaatsen. Het ontwerp, de productie en de afwerking nemen we voor onze rekening.

Plaats jij onze perfect afgewerkte meubels van de beste kwaliteit in jouw huis of zaak?